ACUM:
23.00
Transilvania by night
Urmează:
0.00
Transilvania by night
Apoi:
6.00
Agenda Zilei

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Bursa locurilor de muncă, la finalul lunii octombrie

Publicat: vineri, 22 Septembrie 2023 , ora 15.26
Sursa foto: arhivă
Sursa foto: arhivă

Agenția pentru Ocuparea Forței de Muncă Brașov va organiza și în această toamnă Bursa locurilor de muncă.

Evenimentul este programat pentru data de 27 octombrie, de la ora 8:30, la Universitatea Spiru Haret.

“Bursa este destinată tuturor persoanelor care sunt înregistrate în evidențele Agenției Județene de Ocupare a Forței de Muncă, dar și tuturor celor care doresc să își găsească un loc de muncă sau, dacă nu, să caute alte posibilități de a-și găsi un loc de muncă pe piața muncii din județul Brașov. (…) Rata șomajului este într-o ușoară creștere, peste 2%. Sunt peste 6000 de persoane înregistrate în evidențele noastre, din care 6000 sunt persoane indemnizate. Acest lucru se întâmplă datorită faptului că în această perioadă au fost înregistrate multe persoane din rândul tinerilor, respectiv tineri între 16-30 de ani”, a precizat directorul executiv al AJOFM Brașov, Liliana Dragomir.

În această toamnă, la Brașov vor mai fi organizate două evenimente de acest gen, în 28 septembrie, la Casa Armatei și Târgul de cariere, în luna noiembrie.

Sorin Țîrcă