ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Ziua Națională a Curățeniei

Publicat: sâmbătă, 16 Septembrie 2023 , ora 16.48
Sursa foto: Facebook / Let's Do It, Romania!
Sursa foto: Facebook / Let's Do It, Romania!

Astăzi, 16 septembrie, este Ziua Națională a Curățeniei, iar campania "Let's Do It, Romania!" a ajuns și în județul Brașov.

Timp de două zile, voluntarii au ieșit în zonele cunoscute drept frecventate de localnici sau turiști și au strâns deșeurile abandonate de aceștia.

Reprezentantul "Let's Do It, Romania!" la Brașov, Iulian Dudiță, ne-a spus când se va desfășura acțiubnea în municipiul Brașov:

"Peste 15 primării din întreg județul au luat parte la această acțiune. Unele au desfășurat activitățile ieri, altele astăzi, iar pe municipiul Brașov această acțiune va avea loc pe sâmbăta viitoare, 23 septembrie. La acțiune au participat toate categoriile de voluntari, în special copii. Cu o centralizare a participanților și a deșeurilor adunate în această campanie vom reveni după ce vom centraliza informațiile din tot județul".


Sorin Țîrcă