ACUM:
20.10
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale (continuare)
Urmează:
21.00
Party Time by Dj Rux
Apoi:
23.00
Transilvania by night

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Sprijin pentru mediul antreprenorial din Brașov!

Publicat: joi, 7 Septembrie 2023 , ora 14.23
Sursa foto: Radio România Brașov FM
Sursa foto: Radio România Brașov FM
Consiliul Patronatelor ESG din România și-a continuat periplul evenimentelor din țară, dedicate comunității de business dar și administrației locale și centrale, cu un eveniment organizat în orașul nostru. Reprezentanți ai administrației brașovene, alături de antreprenori din oraș dar și din România, au făcut schimb de idei, pentru dezvoltarea afacerilor, precum și crearea unei comunități de business dinamice, care să susțină și orașul nostru. Organizatorul evenimentului și directorul Revistei Patronatului Român, Cezar Armașu a spus că:

"Organizațiile patronale, nu vin suficient de mult în sprijinul mediului de afaceri și cu alte tipuri de servicii, decât cele de reprezentare în mecanismele de dialog social. Există o gamă foarte mare de servicii și contribuție cu care mișcarea patronală ar putea să vină către mediul de afaceri. Aici avem în vedere codurile de conduită, modele de bune practici, mai ales inovația în management, în marketing, în tehnologie, formarea pieței forței de muncă, formarea profesională, dezvoltarea managementului, atragere de surse de finanțare pentru mediul de afaceri și toate celelalte care pot contribui la dezvoltarea afacerilor."

La eveniment au luat parte și reprezentanți ai administrației publice din Brașov , care susțin că între antreprenori și autoritățile locale trebuie să existe un sprijin mutual, care să contribuie la dezvoltarea mediului de business. Tocmai de aceea, administrația județeană a lansat un nou proiect de digitalizare. Președintele Consiliului Județean Brașov, Șerban Todorică:

"Sunt convins că formele colective de dezvoltare a afacerilor vor conduce la crearea unor firme mai puternice și mai competitive, iar datoria noastră, a autorităților administrației publice locale este să asigurăm instrumentele de reducere a poverii birocratice. În acest sens administrația județeană a demarat un proiect ambițios de digitalizare, atât digitalizarea administrativă internă și inerconectarea cu instituțiile din subordinea CJ Brașov, cât mai ales digitalizarea relației cu cetățenii și cu mediul privat, ceea ce va conduce la servicii publice mai bune și mai rapide."
Ruxandra Stoica