ACUM:
13.03
Top 30 Brașov FM
Urmează:
14.00
Top 30 Brașov FM (continuare)
Apoi:
15.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

O Jandarmeriță din Brașov s-a întors de la Mondiale cu mai multe medalii de bronz în palmares!

Publicat: marți, 5 Septembrie 2023 , ora 14.20
foto: Gruparea Mobilă de Jandarmi „Burebista”Brașov
foto: Gruparea Mobilă de Jandarmi „Burebista”Brașov

La doar 46.2 kg greutate corporală, Alexandra Zamfirescu a reușit să își aducă în palmares încă 4 medalii de bronz, după ce executat îndreptări cu 100 kg, genuflexiuni cu 87.5 și a reușit să împingă din culcat 42.5 kg.

Campionatul Mondial de Powerlifting, care a avut loc în Cluj-Napoca în perioada 24 august -3 septembrie, unde sportivi din 55 de țări au fost prezenți. Brașoveanca a concurat cu peste 90 de femei, la diferite categorii specifice acestui sport și a reușit să urce pe podium la toate probele specifice categoriei ei de kilograme.

Powerliftingul este un sport în care se încearcă ridicarea unei greutăți maxime în trei stiluri diferite, respectiv genuflexiuni, împins din culcat și îndreptări. Sportivii beneficiază de trei încercări în fiecare stil de ridicare.

Nucu Jalea