ACUM:
19.03
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale
Urmează:
20.00
Radiojurnal
Apoi:
20.10
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale (continuare)

Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Înot: David Popovici își donează ziua de naștere

Publicat: marți, 5 Septembrie 2023 , ora 9.50
Sursa foto: Facebook / David Popovici
Sursa foto: Facebook / David Popovici

Dublul campion mondial la înot David Popovici își donează ziua de naștere pentru o acțiune caritabilă. În 15 septembrie împlinește 19 ani și își propune să strângă 45.000 de euro din donații.

Banii vor fi folosiți de Fundația Hope and Homes for Children pentru achiziționarea unui apartament pentru 5 frați muzicieni, care au câștigat până acum peste 100 de medalii la concursurile la care au participat.  

După campania de strângere de fonduri, care se încheie în 30 septembrie, unul dintre donatori va câștiga, prin tragere la sorți, o întâlnire cu David Popovici.

David Popovici nu este la primul gest de acest fel. Anul trecut, echipamentul de său de campion a adunat, în mai puțin de o lună, donații de peste 40.000 de euro. Banii au mers atunci către Florentina Filipovici, fostă vicecampioană mondială de junioare la canotaj, care se luptă cu o boală grea și nu avea unde să locuiască împreună cu cei trei copii ai săi, potrivit Agerpres.

RRBV FM