ACUM:
10.03
Weekend împreună
Urmează:
11.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Acțiuni pentru creșterea gradului de siguranță, la Brașov

Publicat: luni, 21 August 2023 , ora 17.16
Sursa foto / video: Inspectoratul de Poliție Județean Brașov
Sursa foto / video: Inspectoratul de Poliție Județean Brașov

Oamenii legii au desfășurat astăzi, la Brașov, o serie de acțiuni pentru creșterea gradului de siguranță a cetățenilor.

Polițiștii și jandarmii au efectuat controale în mijloacele de transport în comun și în mai multe zone ale orașului, pentru identificarea și sancționarea persoanelor care practică cerșetoria, a celor care colectează deșeuri din ghenele de gunoi sau a celor cu comportament turbulent.

Au fost verificați și șoferii care nu respectau regulile de circulație.

„În contextul acțiunii au fost legitimate și verificate peste 400 de persoane, iar cu privire la cei asupra cărora au existat indicii operative, polițiștii au luat măsura conducerii la sediul unității de poliție, unde au fost efectuate verificări suplimentare.  Pentru consumul de alcool de către conducătorii auto, au fost reținute 7 permise de conducere, iar pentru defecțiuni tehnice ale vehiculelor au fost retrase 5 certificate de înmatriculare. Unul dintre conducătorii auto controlați este, la acest moment, cercetat penal pentru infracțiuni săvârșite la regimul rutier. Abaterile constatate, atât la regimul rutier cât și la normele de conviețuire socială, au dus la aplicarea a aproape 40 de sancțiuni contravenționale cu o valoare de peste 18.000 de lei”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

Astfel de acțiuni vor continua și în perioada următoare.

Radio România Brașov FM