ACUM:
10.03
Weekend împreună
Urmează:
11.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

„Zilele Muzeului de Etnografie Brașov”

Publicat: vineri, 11 August 2023 , ora 13.37
Sursa foto: RRBV
Sursa foto: RRBV

Sunt „Zilele Muzeului de Etnografie” săptămâna viitoare, la Brașov.

Astfel, la data de 15 august, în cadrul proiectului „Moștenirea culturală brașoveană”, brașovenii, dar și turiștii, sunt invitați să viziteze gratuit muzeul, să danseze Brașoveanca și să participe la evenimentele ce vor avea loc în Piața Sfatului, între orele 13.00 și 20.00.

“În Piața Sfatului se va desfășura evenimentul «Zilele Muzeului de Etnografie Brașov», care cuprinde și această zestre a brașovenilor, cuprinde și ziua jocului Brașoveanca și, bineînțeles, Ziua Porților Deschise la Muzeul de Etnografie Brașov. Publicul este invitat să participe la toate aceste evenimente. Zestrea brașovenilor, efectiv, este un spectacol de muzică și dansuri tradiționale ale comunităților etnice brașovene, dansuri românești, dansuri și cântece săsești, maghiare și, bineînțeles, grecești”, a precizat muzeograful Cristina Tănase.

Sursa foto: Radio România Brașov FM 

Ruxandra Stoica