ACUM:
21.00
Party Time by Dj Rux
Urmează:
23.00
Transilvania by night
Apoi:
0.00
Transilvania by night

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Ediție aniversară a Festivalului de Film și Istorii Râșnov

Publicat: marți, 8 August 2023 , ora 10.46
Sursa foto: Facebook / Festivalul de Film și Istorii Râșnov
Sursa foto: Facebook / Festivalul de Film și Istorii Râșnov

Ediție aniversară a Festivalului de Film și Istorii Râșnov.

Se împlinesc 15 ani de la debutul festivalului, astfel că în perioada 13-27 august vor avea loc proiecții de filme, concerte, prelegeri, școli de vară, o adevărată competiție de film documentar, dezbateri și expoziții, în mai multe localități din județul Brașov.

„Sunt 15 zile de evenimente, în cinci locații, cu peste 120 de activități. Vom începe în 13 august la Brașov, în Bastionul Țesătorilor. Vom continua apoi cu Codlea, Feldioara, în 18-20 august, Râșnov, în perioada 18-27 august și vom avea și un eveniment la Bran, în data de 23 august. Avem atât proiecții de filme - sunt peste 55 de titluri de filme care vor fi prezentate publicului larg - cât și dezbateri. Vor fi 16 dezbateri, 15 concerte, 5 reprezentanții de teatru și 10 evenimente speciale”, a precizat coordonatorul festivalului, Mihai Dragomir.

Tema acestei ediții este „Radicalizare”.

Sursa foto: Facebook / Festivalul de Film și Istorii Râșnov

Ruxandra Stoica