ACUM:
8.10
Bună dimineața Transilvania (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Aleea de Sub Tâmpa, showroom pentru mașini istorice

Publicat: sâmbătă, 5 August 2023 , ora 12.51
Sursa foto: Radio România Brașov FM
Sursa foto: Radio România Brașov FM

„Bătrânele doamne” din Brașov au poposit pe Aleea de sub Tâmpa, unde le puteți vedea astăzi, până la ora 15. Este vorba despre zeci de mașini istorice, atât autohtone, cât și internationale, care au ieșit într-o paradă ce aniversează un sfert de secol de existență a Clubului Retromobil România.

„Sunt 25 de ani în care clubul a făcut tot ce i-a stat în putință să ne ajute pe noi, pasionații de mașini istorice. Pentru asta, în cinstea clubului am organizat o Retro Parada Verii, pentru a ne strânge și pentru a povesti lucruri legate de pasiunea noastră.“, a declarat reprezentantul Retromobil Brașov, Adrian Pascu.

Pasiunea pentru automobilele istorice readuse la viață este costisitoare și o spune fiecare colecționar de astfel de bijuterii pe patru roți. Una dintre mașinile care a furat toate privirile îi aparține lui Bogdan Murariu, care a scos până acum peste 30.000 de euro pentru un exemplar foarte rar la noi în țară.

Copiii au fost cei mai dornici să urce la volanul ei, dar și părinții au apreciat-o. 


Următoarea paradă a „bătrânelor doamne” va avea loc în toamnă.

Adina Chirvasă