ACUM:
12.00
Radiojurnal

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

O nouă grădiniță în cartierul Tractorul

Publicat: miercuri, 26 Iulie 2023 , ora 13.09
Sursa foto: arhivă
Sursa foto: arhivă

Primăria Brașov a lansat deja licitația pentru construirea acestei unități, pe care speră să o poată adjudeca rapid.

Grădinița va fi parte din campusul preșcolar gândit de municipalitate în zona fostului depou de tramvaie și va avea 240 de locuri.

"Având în vedere acest cartier este cartierul cu cea mai mare dezvoltare imobiliară, majoritatea fiind familii tinere, am acordat o atenție deosebită a acestei zone, de aceea avem ori finalizate, ori proiecte în curs pentru construirea de infrastructură educațională. Avem o grădiniță finalizată pe Ioan Popasu, în câteva zile sperăm să se finalizeze și creșa din Coresi și vom derula și alte proiecte în această zonă, dedicate educației preșcolare", a declarat purtătorul de cuvânt al Primăriei municipiului Brașov, Sorin Toarcea.

Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 16 august. Câștigătorul va avea la dispoziție 24 de luni pentru execuție. Valoarea estimată a lucrărilor este de 16 milioane de lei.

Campusul va mai cuprinde și o viitoare creșă, pe care o va construi Compania Națională de Investiții.

Adina Chirvasă