ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Drumarii vor lucra și pe timpul nopții pe drumul dintre Brașov și Predeal

Publicat: joi, 20 Iulie 2023 , ora 16.39
Sursa foto: DRDP Brașov
Sursa foto: DRDP Brașov

2,5 kilometri de drum din tronsonul de aproximativ 12 kilometri între Brașov și Predeal au fost deja asfaltați, anunță reprezentanții Direcției de Drumuri și Poduri Brașov.

Ieri s-a turnat covor asfaltic între Cotul Donului și Predeal, iar drumarii vor lucra și pe timpul nopții de vineri spre sâmbătă, când traficul nu este atât de intens.

Pentru a evita coloanele de mașini care se formează pe ambele sensuri de mers, șoferii sunt sfătuiți să folsească și variantele ocolitoare DN1A - Vălenii de Munte - Cheia - Săcele - Brașov sau DN73A - Predeal - Pârâul Rece - Râșnov - Brașov.

"Am început așternerea covorului asfaltic pe DN1, între Brașov și Cotul Donului. Întreaga lucrare va dura 2 săptămâni. Dacă ne ajută vremea, cu siguranță, vom lucra și noaptea, în zilele în care valorile de trafic sunt scăzute", a spus directorul regional al DRDP Brașov, Tudor Duțu.

Ruxandra Stoica