ACUM:
20.10
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale (continuare)
Urmează:
21.00
Party Time by Dj Rux
Apoi:
23.00
Transilvania by night

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

10 din cele 18 facultăți ale Universității Transilvania au afișat deja rezultatele

Publicat: joi, 20 Iulie 2023 , ora 16.27
Sursa foto: Facebook / Universitatea TRANSILVANIA din Brasov
Sursa foto: Facebook / Universitatea TRANSILVANIA din Brasov

10 din cele 18 facultăți ale Universității Transilvania au afișat deja rezultatele pentru sesiunea de admitere din vară.

Universitatea are deja 4 candidați admiși cu media 10. Doi dintre ei sunt la Facultatea de Inginerie Electrică și Știința Calculatoarelor, dintre care unul pe loc bugetat, unul pe loc cu taxă. Al treilea candidat cu 10 este la Matematică Informatică, iar al 4-lea, la Design de Produs și Mediu.

De asemenea, au mai fost admiși și 5 olimpici, la Design de Produs și Mediu, Litere și Inginerie Electrică și Știința Calculatoarelor. Ei se vor bucura de un set de beneficii stabilite de conducerea Universității de mai mulți ani.

"Absolvenții care sunt șefi de promoții ai liceelor din care provin, cei care obțin media 10 la bacalaureat, dar și membrii loturilor olimpice ale României care au participat la competiții internaționale pot primi din partea universități un laptop și, dacă este nevoie, cazare și o masă gratuită la cantină pe parcursul întregului an universitar, exceptând vacanțele", a declarat prorectorul cu relațiile publice, prof.dr.med. Liliana Rogozea.

În cursul zilei de astăzi sunt așteptate rezultatele de la încă șapte facultăți. La Medicină, rezultatele vor fi afișate abia mâine, dat fiind că astăzi încă sunt programate examenele de admitere. Revenim cu amănunte.
Adina Chirvasă