ACUM:
12.10
Weekend împreună (continuare)
Urmează:
13.00
Buletin de știri
Apoi:
13.03
Top 30 Brașov FM

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Administrația județeană va împrumuta bani de la Trezoreria Statului

Publicat: miercuri, 19 Iulie 2023 , ora 13.04
Sursa foto: arhivă
Sursa foto: arhivă

Administrația județeană va împrumuta 7,5 milioane de lei de la Trezoreria Statului, pentru cofinanțarea unor investiții care sunt deja în derulare.

Este vorba despre modernizarea și eficientizarea clădirii Maternității, continuarea lucrărilor la drumul interjudețean Brașov - Covasna care face legătura între DN 12 și DN 13, precum și pentru finalizarea lucrărilor la "drumul pe sub munte", dintre Victoria și Perșani.

Aleșii locali au votat astăzi, în unanimitate, acest împrumut. Președintele Consiliului Județean Brașov, Șerban Todorică:

Acum avem posibilitate luăm acești 7,5 milioane de lei de la Trezoderia Statului. Aceste sume de bani ne sunt necesare pentru a completa, pentru a aloca la lucrările pe care le avem în derulare, în special PNRR-ul, care va veni cu o presiune foarte mare, în sensul va trebui alocăm sume de bani din bugetul propriu pentru a face față acestor lucrări neeligibile, respectiv cele care nu sunt prinse în finanțarea pe care o alocă PNRR".
Camelia Vlad