ACUM:
8.10
Bună dimineața Transilvania (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Equilibrum Fest, un târg-festival de terapii alternative și stil de viață sănătos

Publicat: sâmbătă, 15 Iulie 2023 , ora 15.24
Sursa foto: Radio România Brașov FM
Sursa foto: Radio România Brașov FM

Plasturi transdermici încărcați cu substanțe active 100% din plante reprezintă o inovație în medicină, spune Corina D. Sandu, cea care îi oferă, și îi găsiți, în acest weekend, la unul dintre hotelurile de pe Bulevardul Eroilor, acolo unde are loc Equilibrum Fest, un târg-festival de terapii alternative și stil de viață sănătos.

Plasturii sunt prezenți de 4 luni în România, aduși din Coreea de Sud, și au fost testați de Corina cu rezultate foarte bune, susține ea.

Sunt 8 tipuri de plasturi, între altele, pentru detoxifiere și dureri articulare, pentru insomnii sau dureri acute.

Doamnele care au trecut pe la acest stand au vrut să ia măcar un plasture, să-l testeze. 

Pentru doamnele interesate de produse cosmetice naturale, pe bază de uleiuri, oferta de la târg este una bogată. Un astfel de stand este al Mihaelei Stamate. 

În total, sunt aproximativ 60 de standuri, la care cei interesați pot afla mai multe despre tot soiul de terapii, ba chiar pot să le și testeze. Târgul are incluse în program și peste 40 de conferințe. Am primit mai multe informații de la organizatorul evenimentului, Mihai Neguș.

Intrarea la târg se face contracost, prețul biletului fiind de 15 lei. Târgul va fi deshis până duminică seara. 

Adina Chirvasă