ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Campionatul Național de Raliuri revine în acest weekend cu prima etapă de macadam

Publicat: vineri, 14 Iulie 2023 , ora 12.18
Sursa foto: Facebook / Raliul Sibiului
Sursa foto: Facebook / Raliul Sibiului

Campionatul Național de Raliuri revine în acest weekend, vineri și sâmbătă, cu prima etapă de macadam, iar organizatorii au anunțat o listă de start de 64 de participanți.

După un început de sezon dificil, brașoveanul Andrei Gîrtofan speră să transpună și în rezultate bune ritmul excelent avut în marea majoritate a probelor speciale:

”Clar ne dorim avem un raliu bun, pentru probele de aici sunt foarte dificile, sunt foarte dure, este un raliu de supraviețuire, dar bineînțeles că, pe lângă faptul ne dorim terminăm cu bine, ne dorim la fel de mult și un rezultat cât mai bun”.

Simone Tempestini și Sebi Barbu sunt principalii favoriți pe macadamul de la Sibiu în timp ce pentru un loc pe podium se vor lupta și brașovenii Andrei Gârtofan și Norbert Maior, dar și Mihai Manole. Raliul Sibiului se încheie sâmbătă seara de la ora 20.00 cu festivitatea de premiere din Piața Mare.
Adrian Susanu