ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Federația Română de Natație și Pentatlon Modern a anunțat lotul pentru Campionatul Mondial

Publicat: vineri, 14 Iulie 2023 , ora 12.01
Sursa foto: Facebook / FRNPM
Sursa foto: Facebook / FRNPM

Federația Română de Natație și Pentatlon Modern a anunțat lotul pentru Campionatul Mondial care are loc în perioada 14-30 iulie, în Japonia, la Fukuoka.

Se va concura în șase discipline, iar România va fi prezentă în concursurile de sărituri în apă, sărituri în apă de la mare înălțime și înot.

David Popovici în probele 100 m și 200 m liber, respectiv Andrei Anghel, 50 m și 100 m spate sunt reprezentanții în probele de înot. Componența lotului României la sărituri este următoarea: Constantin Popovici, Cătălin Preda, Alexandru Avasiloae, Angelica Muscalu și Amelie Foerster.

Delegația este condusă de președinta Federației Române de Natație și Pentatlon Modern, Camelia Potec. Calendarul Campionatului Mondial de natație din Japonia este următorul: 14-22 iulie - sărituri în apă, 23-30 iulie - înot, 25-27 iulie - high diving.

Adrian Susanu