ACUM:
14.03
Pulsul zilei (continuare)
Urmează:
15.00
Buletin de știri
Apoi:
15.05
Sens unic

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Au fost deschise înscrierile pentru bursele din Generația Tech

Publicat: joi, 13 Iulie 2023 , ora 11.08
Sursa foto: Facebook / Primăria Municipiului Brașov
Sursa foto: Facebook / Primăria Municipiului Brașov

300 de tineri brașoveni pot participa, gratuit, la cursuri de project management, programare, marketing digital, dezvoltare web și design web.

Asta doar dacă vor câștiga o bursă a Generației Tech, susținută de mediul de afaceri și municipalitate, program aflat la a 3-a ediție.

În total vor fi 1000 de burse Generația Tech, grație cărora, cursanții vor deprinde noi aptitudini.

"Sunt abilități pe care le-au deprins alți tineri înaintea voastră, care au dus direct la angajabilitate, la găsirea de joburi, la activarea sau la dezvoltarea unei cariere în freelancing. Puteți aplica, învit o faceți pentru una dintre cele 1000 de burse, iar a doua veste bună este rezultatul îl vom anunța public în 24 august, cu ocazia VIBES. Vibes este festivalul vostru al tineretului și al voluntariatului la Brașov", a spus primarul municipiului Brașov, Allen Coliban.

Programul se adresează tinerilor de peste 16 ani, iar câștigătorii burselor vor parcurge 4 luni de formare practică online și vor avea oportunitatea de a lucra în proiecte reale alături de companii partenere și mentori.

Ulterior, participanții vor beneficia de 2 luni de activități suport și o serie de ateliere despre crearea unui brand personal și profesional. Înscrierile pentru burse se fac pe generatiatech.ro/brasov.

Sursa foto: Facebook / Primăria Municipiului Brașov

Adina Chirvasă