ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Farul Constanța a obținut o victorie importantă În manșa întâi din primul tur preliminar al Ligii Campionilor la fotbal

Publicat: joi, 13 Iulie 2023 , ora 8.38
Sursa foto: Facebook / Farul Constanța
Sursa foto: Facebook / Farul Constanța

În manșa întâi din primul tur preliminar al Ligii Campionilor la fotbal, campioana României, Farul Constanța a obținut o victorie importantă, 1-0 cu Sheriff Tiraspol, miercuri seara, la Ovidiu.

Constănțenii au câștigat la limită, prin golul fundașului beninez David Kiki în minutul 56. Echipa antrenată de Gheorghe Hagi a avut și șansă, fiind dominată în ultima jumătate de oră.

Gazdele au avut în schimb cele mai importante șanse de gol în prima repriză, ratate însă de Mazilu. Manșa secundă se va juca pe 18 iulie, la Tiraspol de la ora 20:00.

Câștigătoarea dintre Farul Constanța și Sheriff Tiraspol va juca în al doilea tur preliminar al Ligii Campionilor cu învingătoarea din dubla care le opune pe Maccabi Haifa și Hamrun Spartans. Aici scorul a fost 4-0 în prima manșă pentru israelieni, în deplasare.

Dacă Farul va fi eliminată de Sheriff din Liga Campionilor, campioana României va juca în turul secund preliminar al Europa Conference League.

Adrian Susanu