ACUM:
10.03
Weekend împreună
Urmează:
11.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Soarta a pus-o la încercare de mai multe ori

Publicat: miercuri, 12 Iulie 2023 , ora 16.26
Sursa foto: Radio România Brașov FM
Sursa foto: Radio România Brașov FM

Uneori viața bate filmul. Acesta este și cazul unei femei din Ghimbav care nu doar că își duce traiul de pe o zi pe alta, dar pare că este și urmărită de ghinion.

Diagnosticată cu mai multe afecțiuni, inclusiv o paralizie pe partea stângă a coprului, în aprilie 2022, baraca în care locuia împreună cu mai multe familii a luat foc. Astfel, Gabriela Luca a rămas doar cu actele de identitate.

Primăria Ghimbav i-a oferit un container în care să locuiască până când va putea să se mute în altă parte, însă și de această dată soarta i-a jucat feste. Containerul a avut o defecțiune din fabricație, iar ploaia se infiltra.


Furnizorul a efectuat reparațiile pe cheltuiala proprie și acum nu mai plouă în casă.

Reamintim faptul că aceste containere au fost achiziționate de Primăria Ghimbav tocmai pentru astfel de situatii limită, chiar și în cazul calamităților. În plus, primarul orașului Ghimbav, Ionel Fliundra, vine cu vești pline de speranță cu privire la construirea unui bloc cu locuințe sociale:


Sorin Țîrcă