ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Ciclistul britanic Mark Donovan a câștigat ediția din acest an a Turului Ciclist al Sibiului

Publicat: luni, 10 Iulie 2023 , ora 9.03
Sursa foto: arhivă / Facebook / Turul Ciclist al Sibiului
Sursa foto: arhivă / Facebook / Turul Ciclist al Sibiului
Ciclistul britanic Mark Donovan, de la Pro Cycling Team, a câștigat ediția din acest an a Turului Ciclist al Sibiului, încheiată  în centrul orașului cu un contratimp individual.

La 24 de ani, Donovan a fost urmat în ierarhia finală de belgianul Lennert van Eetvelt, de la Lotto Dstny, la 8 secunde, și de cehul Jakub Otruba - Att Investments, la 12 secunde.

Finlandezul Antti-Jussi Juntunen s-a impus în clasamentul cățărătorilor, în timp de Daniel Turek, din Cehia, a ocupa primul loc în clasamentul sprinterilor.

Belgianul Lennert van Eetvelt a câștigat clasament Under-23.

Cel mai bine clasat român a fost în acest an Cristian Răileanu, component al naționalei României, pe locul 20, la 10 minute 31 secunde de învingător.

Zărneșteanul Edi Grosu a încheiat pe pe locul 109 .

Cea mai bună prestație a lui Grosu a venit în ultima zi, când a încheiat contratimpul individual la 16 secunde de câștigător.

Mark Donovan este primul britanic care câștigă Turul Sibiului.
Adrian Susanu