ACUM:
17.00
Sens unic (continuare)
Urmează:
18.00
Buletin de știri
Apoi:
18.05
Sens unic (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Primăria Brașov alocă bani pentru proiecte dedicate copiilor și tinerilor

Publicat: marți, 4 Iulie 2023 , ora 15.45
Sursa foto: Primăria Municipiului Brașov
Sursa foto: Primăria Municipiului Brașov

Primăria a alocat 300.000 de lei pentru finanțarea proiectelor pentru copii și tineri.

Conform Ghidului de finanțare aprobat de Consiliu Local, proiectele sprijinite în cadrul acestui program vor contribui la creșterea participării civice a tinerilor, la creșterea calității vieții copiilor și tinerilor din Brașov, la identificarea nevoilor de politici publice locale în domeniul sănătății copiilor și tinerilor și la creșterea sentimentului de apartenență la comunitatea Brașovului.

„Lansăm linia de finanțare pentru proiectele dedicate copiilor și tinerilor din municipiul Brașov. Îi așteptăm pe toți aceia care au idei de proiecte pentru copii și tineri să depună până pe 25 iulie proiect pentru oricare dintre categoriile: educație pentru participare publică, educație pentru mediu, pentru sănătate sau educație pentru istoria locală. Ne dorim ca prin această linie de finanțare, pentru prima dată în municipiul Brașov, să avem activități pentru copii și tineri, activități care să-i familiarizeze cu istoria locală, să-i facă mai atenți la ce înseamnă participarea civică și implicarea în viața orașului lor.“, spune viceprimarul Brașovului, Flavia Boghiu.

Solicitările de finanțare trebuie să vizeze copiii cu vârsta de până la 13 ani împliniți sau tinerii între 14 și 35 de ani. Finanțarea nerambursabilă nu poate depăși 90% din valoarea totală a proiectului. Suma maximă care poate fi solicitată pentru un proiect este de 20.000 lei. Toate detaliile se găsesc pe site-ul primăriabrasovenilor.ro, secțiunea Finanțări. Data limită pentru depunerea solicitărilor este 25 iulie 2023, ora 14.00.
Nucu Jalea