ACUM:
23.00
Transilvania by night
Urmează:
0.00
Transilvania by night
Apoi:
6.00
Agenda Zilei

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Festivalul Zilele Redutelor Culturale din Transilvania și Banat a ajuns ”acasă”

Publicat: sâmbătă, 1 Iulie 2023 , ora 14.41
Sursa foto: Facebook / Centrul Cultural Reduta
Sursa foto: Facebook / Centrul Cultural Reduta

Festivalul Zilele Redutelor Culturale din Transilvania și Banat a poposit, în acest weekend, la Brașov unde este și destinația finală.

Proiectul inițiat de Centrul Cultural Reduta din Brașov a fost unul itinerant și a fost găzduit de sălile Reduta din Timișoara și Cluj, înainte să vină acasă. Proiectul conține expoziții ateliere și piese de teatru a celor 3 entități culturale ce poartă numele de Reduta. Managerul Centrului Cultural Reduta Brașov, Profesorul Adrian Vălușescu. 

Astăzi la Centrul Cultural Reduta au fost mai multe ateliere pentru copii, unul de dans, unul de teatru și unul de creat măști tradiționale.

În această seară, de la ora 19.00, pe șcena de la Reduta se va juca o piesă cu o mare încărcătură emoțională.  Spectacolul de teatru „Oameni. De vânzare” de Carmen Lidia Vidu  în  regie proprie,  expune situația comerțului cu etnici germani din România comunistă, care între anii 1969-1989 au fost vânduți Republicii Federale Germane.
Nucu Jalea