ACUM:
12.10
Weekend împreună (continuare)
Urmează:
13.00
Buletin de știri
Apoi:
13.03
Top 30 Brașov FM

Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Tenis de masă, JE 2023: Bernadette Szocs a câștigat medalia de aur la simplu feminin

Publicat: miercuri, 28 Iunie 2023 , ora 6.45
Sursa foto: Facebook / Federația Română de Tenis de Masă
Sursa foto: Facebook / Federația Română de Tenis de Masă
Bernadette Szocs este campioana Europei în proba de simplu feminin, după un meci fantastic la Jocurile Europene de la Cracovia - Malopolska (Polonia), marți seara. A învins-o în finală pe Xiaoxin Yang (Monaco), cu scorul de 4-3 (4-11, 7-11, 11-7, 8-11, 13-11, 11-9, 11-3), anunță Agerpres.
Este cea mai bună clasare a tenisului de masă românesc din istoria participărilor la Jocurile Europene, iar meciul pentru titlul european a fost magistral, o dovadă a ambiției și valorii sportivei noastre la nivel internațional.

Marea finală de simplu feminin a furnizat un joc la nivel înalt, în care două dintre sportivele de top ale Europei, Bernadette Szocs și Yang Xiaoxin, jucătoare care reprezintă Monaco, s-au întrecut într-un duel de anduranță.

Adversarei i-a aparținut prima parte a finalei, însă Bernadette Szocs i-a citit jocul la momentul oportun și a revenit, de la 1-3, până la 3-3, printr-un joc activ și cu lovituri clare pentru punctele necesare.