ACUM:
13.03
Top 30 Brașov FM
Urmează:
14.00
Top 30 Brașov FM (continuare)
Apoi:
15.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

O jucătoare de fotbal din Brașov, „cel mai bun fundaș” la tabăra de vară organizată la Constanța

Publicat: marți, 27 Iunie 2023 , ora 9.35
Sursa foto: Federația Română de Fotbal
Sursa foto: Federația Română de Fotbal

La Constanța s-au reunit în această perioadă cele mai bune jucătoare ale cluburilor participante la Campionatul Național Under 13.

Sportivele iau parte la tabăra de vară organizată de către Federația Română de Fotbal.

Brașovul a avut două reprezentante între cele mai talentate jucătoare de fotbal la U13 din țară, Pîrse Octavia și Scorobeț Melisa, ambele legitimate la ACS Kids Tâmpa.

Mai mult, la finalul acțiunii, Pîrse Octavia a fost declarată „Cel mai bun fundaș“.

"Proiectul de fotbal feminin ACS Kids Tâmpa este unul sănătos, prin care încercăm să creștem corect fete care iubesc acest sport. Evoluția celor două sportive la această acțiune ne arată că suntem pe drumul cel bun. Le felicităm și le urăm mult succes în continuare! Avem multe jucătoare cu potențial la grupe și suntem convinși că pe viitor vor mai apărea fete în vizorul lotului național”, a precizat Cristi Cristea, coordonator al secției de fotbal feminin.

ACS Kids Tâmpa este singurul club din Brașov care a trimis jucătoare la această acțiune, cele două fete făcând parte și din formația U15 a clubului, care a încheiat pe primul loc Seria a 4-a din cadrul Campionatului Național de junioare.

Adrian Susanu