ACUM:
23.00
Transilvania by night
Urmează:
0.00
Transilvania by night
Apoi:
6.00
Agenda Zilei

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Făgăraș Fest revine, în acest an, la Porumbacu de Sus

Publicat: duminică, 25 Iunie 2023 , ora 14.50
Sursa foto: Facebook / Făgăraș Fest
Sursa foto: Facebook / Făgăraș Fest

Tururi ghidate în natură, tradiții și cultură locală, ateliere pentru copii, pentru cunoașterea mediului, dezbateri tematice și concerte.

Toate acestea pot fi experimentate împreună cu prietenii și întreaga familie, la "Făgăraș Fest", în perioada 7-9 iulie, la Porumbacu de Sus. Ediția a IV-a a evenimentului va debuta cu proiecția în aer liber a filmului documentar "Lynx" și cu ,,Făgăraș Adventure", o competiție de aventură.

Mai multe detalii am aflăm de la directorul de comunicare al Fundației Conservation Carpathia, Victoria Donos:

”Vă invităm luați drumul Munților Făgăraș! Ne oprim sub Vârful Negoiu, anul acesta, la Porumbacu de Sus, ne bucurăm de tot ce are muntele mai frumos, într-o nouă ediție a Făgăraș Fest. Vă așteptăm și anul acesta cu drumeții, tururi ghidate despre păsări, tururi despre animale și flora locală, tururi de observare a liliecilor. Este o premieră pentru Făgăraș Fest, tururi despre insecte este o altă premieră adusă în festival, dar și un tur pe ulițele Porumbacului pentru a afla lucruri interesante despre istoria și cultura locului”.

Serile sunt dedicate muzicii și dansului în iarbă, iar atmosfera va fi întreținută de Zdob și Zdub, Nico de Transilvania și Ovidiu Lipan Țăndărică alături de Fanfara 10 Prăjini. Porumbacu de Sus, locul de desfășurare al Festivalului Făgăraș Fest 2023, a fost atestat documentar în anul 1223 și este unul dintre satele transilvănene bogate în istorie și tradiții.

Camelia Vlad