ACUM:
10.00
De 10 ori România
Urmează:
11.00
Buletin de știri
Apoi:
11.03
Pulsul zilei

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Distracție și educație pe Street Delivery

Publicat: sâmbătă, 24 Iunie 2023 , ora 15.32
Sursa foto: Radio România Brașov FM
Sursa foto: Radio România Brașov FM

Copiii, însoțiți de părinți și bunici sunt așteptați, astăzi și mâine, pe strada devenită temporar pietonală dintre Modarom și magazinul Star, pentru a participa la zeci de ateliere cu scop educațional, dar și distractiv, organizate în cadrul evenimentului Street Delivery.

Participanții au ocazia, printre alte activități, să-și picteze propriile tricouri, să afle la ce sunt folositori liliecii, să învețe să programeze roboți sau să se înițieze în lucrări arhitecturale. Primii învățăcei au experimetnat deja câteva dintre activități și ne-au povesit și nouă:


Și adulții sunt fascinați de activitățile Street Delivery:

Reamintim că în acest weekend, centrul orașului s-a transformat într-un loc de poveste. În cadrul evenimentului ”Street Delivery”, sunt amenajate spații pline de activități antrenante pentru copii dar și pentru adulți, dintre care nu lipsesc demonstrații de dans, ateliere de mișcare creativă și de șezătoare pentru persoane de toate vârstele.

De asemenea, pe această stradă, temporar pietonală, se află și un punct de colectare a bicicletelor nefolosite.

Browserul Dvs. nu poate reda acest clip.

Sursa video: Radio România Brașov FM
Camelia Vlad