ACUM:
18.05
Sens unic (continuare)
Urmează:
19.00
Buletin de știri
Apoi:
19.03
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Litigii ”auto” rezolvate prin conciliere

Publicat: joi, 22 Iunie 2023 , ora 16.37
Sursa foto: RAR
Sursa foto: RAR

Litigiile dintre dealerii auto și petenții nemulțumiți de prestarea serviciilor vor putea fi soluționate de-acum mai rapid, prin conciliere.

Este o modalitate alternativă propusă de Inspectorii Registrului Auto Român. 

Înainte ca inspectorii RAR să meargă în control și să gestioneze speța, situație care necesită mai mult timp, echipele RAR-DSP pot ajuta în a media rapid litigiul dintre petent și reclamat. O soluție eficientă și aplicată care salvează tuturor timpul și resursele de orice fel.

Pe site-ul www.rarom.ro, la secțiunea "petiții și reclamații operatori economici" puteți de astăzi opta pentru conciliere! Dacă preferați varianta amiabilă, atunci când faceți o reclamație, bifați căsuța:

"Da, vreau conciliere!” și inspectorii RAR vor acționa în cel mai scurt timp. RAR va contacta părțile implicate și va media litigiul, astfel încât să se găsească și să se implementeze cea mai bună soluție de rezolvare a problemei.

Potrivit inspectorilor RAR, soluția menționată poate fi aplicată pentru orice persoană sau entitate care reclamă nereguli care privesc activitățile din piața auto ce țin de reparații care, sub o formă sau alta, au încălcat legea.

Camelia Vlad