ACUM:
10.03
Weekend împreună
Urmează:
11.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Bursa de Excelență Transilvania pentru cel mai bun student

Publicat: duminică, 18 Iunie 2023 , ora 16.04
Sursa foto: Facebook / Universitatea TRANSILVANIA din Brasov
Sursa foto: Facebook / Universitatea TRANSILVANIA din Brasov

Și în acest an, conducerea Universității Transilvania va recompensa cel mai bun student cu Bursa de Excelență Transilvania.

Este un premiu care se acordă într-o singură tranșă și are o valoare de 3000 de lei.

Bursa va fi acordată în cadrul Galei șefilor de promoție, care va avea loc în 21 iunie, la Aula „Sergiu T. Chiriacescu”. Ne-a oferit mai multe detalii prorectorul cu studenții și legătura cu mediul economic și socio-cultural, prof.dr.ing. Daniel Munteanu:

”Chiar se acordă pe bază de concurs de dosare, în special, considerându-se activitatea extraculiculară. Ne referim la publicațiile pe care le au studenții în colaborare, desigur, cu grupurile de cercetare din care fac parte, premiile obținute la diferite concursuri studențești, participările chiar la evenimente cultural-științifice”. 

Cât despre șefii de promoție din fiecare facultate, aceștia vor fi recompensați cu premii în bani și alte obiecte, iar cei care vor alege să urmeze și masteratul la „Transilvania” vor beneficia de o excursie, pe banii Universității, în afara țării, pe parcursul anului universitar următor.
Adina Chirvasă