ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Primăria va cumpăra un sistem de intervenție pentru autovehicule electrice

Publicat: vineri, 16 Iunie 2023 , ora 14.22
Sursa foto: Radio România Brașov FM
Sursa foto: Radio România Brașov FM

Primăria Brașov va cumpăra un sistem de intervenție pentru autovehicule electrice, care va fi dat celor de la ISU.

Licitația a fost deja lansată și vizează un sistem de container prevăzut cu instalații de stingere a incendiilor cu pulbere și azot.

"
Având în vedere că în ultima perioadă s-au achiziționat destul de multe autoturisme electrice la nivelul Primăriei Municipiului Brașov, faptul că am instalat deja stații de încărcare și vom mai instala câteva sute de stații, dar și că avem o flotă de autobuze electrice importantă, municipalitatea a luat decizia de a achiziționa un sistem de intervenție în cazul apariției unor probleme la autoturismele electrice sau la autobuzele electrice, sistem pe care îl va pune la dispoziția ISU Brașov. Am demarat procedura de achiziție", a precizat purtătorul de cuvânt al Primăriei municipiului Brașov, Sorin Toarcea.

Achiziția este făcută la solicitarea ISU. Valoarea estimată a achiziției este de aproape 1,1 milioane de lei, la care se adaugă TVA.

Adina Chirvasă