ACUM:
14.03
Pulsul zilei (continuare)
Urmează:
15.00
Buletin de știri
Apoi:
15.05
Sens unic

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Au fost scoase la concurs noi posturi în cadrul Aeroportului Internațional Brașov-Ghimbav

Publicat: miercuri, 31 Mai 2023 , ora 18.41
Sursa foto: Facebook / Aeroportul Internațional Brașov
Sursa foto: Facebook / Aeroportul Internațional Brașov

Se caută asistent medical generalist pentru aeroport! Regia Autonomă "Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav" RA a publicat astăzi, 31 mai, anunțurile privind organizarea la sediul Consiliului Județean Brașov a două concursuri de recrutare.

Un post vacant de asistent medical generalist este pentru Compartimentul Cabinet Medical. Candidații trebuie să respecte o serie de condiții specifice. Pentru înscrierea la concurs aceștia vor prezenta un dosar de concurs care va conține toate documentele necesare să ateste experineța profeisională, studiile și identitatea.

De asmenea, sunt scoase la concurs două posturi vacante de îngrijitor, la Serviciul Asistență Managerială, Compartimentul Secretariat, Relații Publice, Registratură, Arhivă, Administrativ.

Concursurile se vor desfășura în 3 etape succesive: selecția dosarelor de înscriere; proba scrisă (test grilă = 100 de puncte), probă la care vor participa numai candidații admiși la proba anterioară; interviul (100 de puncte), probă la care vor participa numai candidații admiși la proba anterioară.

Sunt declarați admiși la proba scrisă, respectiv, la interviu, candidații care au obținut minimum 50 puncte din cele 100. Punctajul final se calculează ca medie aritmetică a punctajelor obținute la proba scrisă și interviu. Stabilirea candidaților care urmează să ocupe posturile vacante scoase la concurs se face în ordinea descrescătoare a notei obținute.

De asemenea, pentru ca un candidat admis la concurs să poată fi angajat, el trebuie să întrunească, cumulativ, următoarele condiții obligatorii: să dețină certificat de cazier judiciar fără înscrisuri; să obțină diagnosticul APT de muncă în urma controlului medical efectuat anterior încheierii Contractului Individual de Muncă; să treacă cu succes de verificarea standard și de verificarea aprofundată a antecedentelor.

Calendarul de desfășurare a concursului:

- depunerea dosarelor: 31.05.2023 - 15.06.2023, ora 16:00, la Compartimentul Resurse Umane, SSM,IT&C, cam. 313 etajul III, Consiliul Județean Brașov;

- selecția dosarelor: 16.06.2023-19.06.2023;

- afișarea rezultatelor selecției dosarelor: o zi lucrătoare de la expirarea termenului de selecție a dosarelor;

- termenul de depunere a contestațiilor în urma selecției dosarelor: cel mult o zi lucrătoare de la data afișării rezultatului;

- soluționarea contestațiilor: maximum o zi lucrătoare de la expirarea termenului de depunere a contestațiilor;

- proba scrisă: 26.06.2023, ora 11:00;

- afișarea rezultatelor la proba scrisă: maximum o zi lucrătoare de la data finalizării probei;

- termenul de depunere a contestațiilor în proba scrisă: cel mult o zi lucrătoare de la data afișării rezultatului;

- soluționarea contestațiilor: maximum o zi lucrătoare de la expirarea termenului de depunere a contestațiilor;

- interviul: în termen de maximum 4 zile lucrătoare de la data susținerii probei scrise;

- afișarea rezultatelor interviului: maximum o zi lucrătoare de la data finalizării probei;

- termenul de depunere a contestațiilor în urma interviului: cel mult o zi lucrătoare de la data afișării rezultatului;

- soluționarea contestațiilor: maximum o zi lucrătoare de la expirarea termenului de depunere a contestațiilor;

- afișarea rezultatelor finale: în termen de maximum o zi lucrătoare de la expirarea termenului de soluționare a contestațiilor.

În vederea participării la concursuri, candidații depun dosarul de concurs începând cu data de 31.05.2023 până în data de 15.06.2023 ora 16:00, la sediul Consiliului Județean Brașov, B-dul Eroilor nr. 5, la secretarul comisiei de concurs, Belu Gabriela, inspector de specialitate resurse umane, Compartimentul Resurse Umane, SSM, IT&C din cadrul RA "Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav", camera 313, etajul III, tel. 0268/410777 int. 130, de luni până joi între orele 8:00-16:00 și vineri între orele 8:00-13:00, email: gabriela.belu@brasovairport.ro .

Radio România Brașov FM