ACUM:
6.00
Agenda Zilei
Urmează:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Pe locuri, fiți gata... urmează ediția aniversară Brașov Heroes!

Publicat: luni, 29 Mai 2023 , ora 11.21
Sursa foto: Facebook/Brasov.Heroes
Sursa foto: Facebook/Brasov.Heroes

Din 1 iunie va fi dat startul ediției a 10-a a Brașov Heroes, evenimentul sportiv filantropic al orașului. Mai exact, de atunci începe campania de strângere de fonduri pentru cele 12 cauze comunitare, în domeniile social, educație, cultură și protecția animalelor.

Campania culminează cu tradiționala cursă cu obstacole a comunității, care va avea loc în 3 septembrie, la Lacul Noua. În acest an, organizatorii speră să fie cel puțin 1.200 de alergători la start în cursa cu obstacole și măcar 2.800 de donatori pentru una sau mai multe cauze.

„Este foarte important să ne mobilizăm an de an pentru a avea o comunitate mai solidă și mai generoasă. Este vorba despre o cursă fizică, dar este vorba și despre o cursă la figurat, în care noi depășim obstacole împreună. Practic, susținem beneficiarii acestor proiecte să aibă o viață mai bună și cred că asta ne unește într-un mod special. Are sens să ne implicăm cu toții. Acceptăm să devină eroi de Brașov și persoane din afara orașului sau din afara țării, care sunt dispuse să contribuie și care vor să se implice.“, a declarat Laura Popeea, reprezentant al Fundației Comunitare. 

Anul acesta, Primăria Brașov alocă 52.000 de lei pentru organizarea evenimentului.  

„În premieră, există și susținere financiară din partea Primăriei, prin ghidul de finanțare a proiectelor sportive. Este un eveniment ce se repetă anual, un eveniment de activare comunitară, un eveniment atât de important pentru un oraș precum Brașovul. Fiecare dintre noi poate contribui și vă invit să o faceți prin donații online, prin a vă înscrie ca ambasadori și prin a participa la această cursă cu obstacole a comunității.“, spune primarul municipiului Brașov, Allen Coliban.

Înscrierile, dar și detalii despre fiecare cauză în parte sunt pe site-ul dedicat: brasovheroes.ro.
Adina Chirvasă