ACUM:
15.05
Sens unic
Urmează:
16.00
Buletin de știri
Apoi:
16.03
Sens unic (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Acțiuni ale femeilor din PSD destinate susținerii copiilor cu dizabilități și a celor cu afecțiuni oncologice

Publicat: joi, 25 Mai 2023 , ora 15.49
Sursa foto: PSD Brașov
Sursa foto: PSD Brașov

Femeile din PSD Brașov promovează incluziunea socială și accesul la servicii medicale ale copiilor cu sindrom Down și cu afecțiuni oncologice.

Acestea și-au propus să vină în sprijinul Asociației Copiilor cu Sindrom Down și al Asociației Bolnavilor de Cancer, pentru a contribui la îmbunătățirea calității vieții persoanelor vulnerabile pe care acestea le reprezintă.

"În cadrul colaborării noastre, ne propunem organizăm evenimente și campanii de conștientizare pentru a sprijini nevoile specifice ale acestor grupuri vulnerabile. Vom promova incluziunea socială, accesul la serviciile medicale și sprijinul emoțional pentru copiii cu dizabilități și pentru cei cu afecțiuni oncologice. Suntem conștiente de provocările și dificultățile cu care se confruntă aceste asociații și dorim le arătăm sprijinul nostru solidar. Ne propunem fim alături de ei în lupta pentru drepturile și bunăstarea acestor categorii de persoane", a explicat președintele Organizației Femeilor social-Democrate Brașov, av. Ioana Henegar.

Camelia Vlad