ACUM:
9.03
Bună dimineața Transilvania (continuare)
Urmează:
10.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Simona Halep acuză Agenția Internațională pentru Integritatea Tenisului de tergiversarea cazul

Publicat: miercuri, 24 Mai 2023 , ora 23.56
Sursa foto: Facebook / Simona Halep
Sursa foto: Facebook / Simona Halep

Simona Halep are o nouă reacție. În această seară, într-un mesaj public redactat în limba englez, tenismena din România acuză Agenția Internațională pentru Integritatea Tenisului de tergiversarea cazului.

"Încă o dată, în această seară, sunt devastată. ITF mi-a amânat pentru a treia oară audierea, din nou pentru încă o lună.

Aștept să fiu judecată din luna octombrie a anului trecut. În decembrie am reușit, în sfârșit, datorită experților, să demonstrez că lotul de suplimente pe care îl foloseam era contaminat, de aici și rezultatul pozitiv al testului.

Am cerut, așa cum prevede regulamentul anti-doping, o audiere rapidă: este dreptul meu, este scris în regulament! Din păcate ITF mi-a amânat audierea de trei ori, mi-a interzis dreptul de a fi judecată de un tribunal independent. Nu mi-a permis să particip la niciun turneu în ultimele 8 luni.

Nerespectarea regulilor de către ITF cu privire la audierea pe care o solicit este total lipsită de respect. Nu mai am cuvinte... Justiția amânată este justiție interzisă", a scris Simona Halep pe pagina sa de Facebook.

Radio România Brașov FM