ACUM:
13.03
Pulsul zilei (continuare)
Urmează:
14.00
Buletin de știri
Apoi:
14.03
Pulsul zilei (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Cea de a 6-a ediție a Târgului Științescu, vineri, la Făgăraș

Publicat: marți, 16 Mai 2023 , ora 10.42

Curtea Sinagogii din Făgăraș va fi animată vineri, 19 mai, la cea de-a șasea ediție a Târgului Științescu, organizat de Fundația Comunitară Țara Făgărașului.

Echipele Fondului Științescu au pregătit experimente de fizică și chimie, microscopie, robotică, jocuri interactive de informatică, ghidare și programare drone, demonstrație de construcție a unui filtru de apă cu materiale rudimentare și atelier de desen și modelaj cu lut.

“Fondul Științescu este o mișcare națională care-i încurajează pe cei pasionați de științe să le arate copiilor, prin experimente, activități practice și joc acea latură a disciplinelor științifice care cu greu poate fi descrisă în manuale. Îi invităm atât pe cei mici, cât și pe cei mari, între orele 13:00 și 16.00, să ne distrăm cu toții împreună, să petrecem timp de calitate alături de toți acești pasionați de științe”, a precizat managerul Fundației Comunitare Țara Făgărașului, Cristina Grant.

Din anul 2016 și până în prezent, Fundația Comunitară a finanțat 56 de proiecte în valoare totală de peste 500.000 de lei.


Ruxandra Stoica