ACUM:
13.03
Pulsul zilei (continuare)
Urmează:
14.00
Buletin de știri
Apoi:
14.03
Pulsul zilei (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Corona Brașov a promovat în Liga Națională de handbal feminin

Publicat: sâmbătă, 13 Mai 2023 , ora 21.50
Sursa foto: Radio România Brașov FM
Sursa foto: Radio România Brașov FM

După aproape 3 ani și jumătate, echipa de handbal feminin Corona Brașov a promovat în Liga Florilor.

Brașovul a învins, în această seară, în Sala Sporturilor, pe Activ Ploiești, scor 29-27, 14-10 la pauză. Cu acest succes, Corona s-a calificat în finala barajului de promovare, acolo unde va întâlni pe Știința București.

Cele două echipe sunt calificate automat în prima divizie a handbalului feminin. Emoțiile și presiunea promovării și-au spus cuvântul, iar fetele antrenate de Alin Bondar au intrat mai greu în meci.

Au condus pentru prima dată abia în minutul 6, scor 3-2. Cu portarul Elena Voicu în formă de zile mari, gazdele au controlat ulterior prima repriză și aveau un avans de 6 puncte în minutul 23, scor 12-6. S-a făcut chiar 16-10 în minutul 34. Finalul a fost din nou unul tensionat, cu multe erori în tabăra brașovencelor. Astfel că prahovencele s-au apropiat la două lungimi în minutul 55, scor 25-23.

Diferență care s-a păstrat până la final, astfel că Brașovul are din nou, după mai bine de 3 ani, echipă în Liga Florilor.

Din păcate, în meciul de astăzi s-au accidentat serios Ana Maria Berbece și Wuta Dombaxe. Ambele au fost luate cu Ambulanța de la sală. Încă nu se știe cât de grave sunt accidentările.

Finala barajului de promovare, care nu mai are, însă, nicio miză, va avea loc duminică seara, de la ora 19.00, tot la Sala Sporturilor.

Browserul Dvs. nu poate reda acest clip.

Sursa video: Radio România Brașov FM
Radio România Brașov FM