ACUM:
11.03
Pulsul Zilei
Urmează:
12.00
Radiojurnal
Apoi:
12.10
Pulsul zilei (continuare)

Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Echipa națională de minifotbal a României, locul patru la turneul desfășurat la Galanta, în Slovacia

Publicat: miercuri, 10 Mai 2023 , ora 16.38
Sursa foto: frminifotbal.ro
Sursa foto: frminifotbal.ro

Echipa națională de minifotbal a României s-a clasat pe locul patru la turneul desfășurat la Galanta, în Slovacia, EMF Nations Games, potrivit unui comunicat remis Agerpres.

Echipa pregătită de Virgil Bejenaru a fost foarte aproape de calificarea în finală, cedând în semifinale la loviturile de la 7 metri (1-3) în fața viitoarei câștigătoare, echipa Statelor Unite.

România a făcut parte din Grupa B, alături de Slovacia și de Anglia, iar în cealaltă grupă au evoluat Ungaria, Bulgaria și SUA.

România se pregătește pentru Cupa Mondială din Emiratele Arabe Unite, de la Ras al Khaimah, de la finele lunii octombrie.

România, care a câștigat șase titluri de campioană continentală în perioada 2010-2015, iar la ultimele ediții a fost vicecampioană (2018, 2022), a fost medaliată cu bronz la ultimul Mondial, în 2019, în Australia.