ACUM:
9.03
Bună dimineața Transilvania (continuare)
Urmează:
10.00
De 10 ori România
Apoi:
11.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Un cioban din Hărman s-a ales cu dosar penal după ce a bătut cu bâta patru câini

Publicat: marți, 9 Mai 2023 , ora 18.55
Sursa foto: arhivă / radioresita.ro
Sursa foto: arhivă / radioresita.ro

Un cioban din comuna brașoveană Hărman s-a ales cu dosar penal după ce a bătut cu bâta patru câini.

Poliția a fost sesizată de mai multe persoane, cu privire la comportamentul agresiv al acestui față de câini.

Potrivit martorilor, animalele au fost lovite fără milă.

La data de 8 mai, polițiștii din cadrul Biroului Pentru Protecția Animalelor Brașov au fost sesizați cu privire la faptul că, în comuna Hărman, din județul Brașov, o persoană ar fi rănit mai mulți câini. Investigațiile pe care polițiștii din cadrul structurii specializate le-au efectuat împreună cu lucrătorii din cadrul Secției de Poliție Rurală Feldioara, au dus la identificarea autorului la scurt timp, acesta fiind un bărbat, de 59 de ani, din județul Vrancea, angajat cioban la o stână din apropierea localității Hărman. Bărbatul ar fi lovit cu o bâtă pe cei 4 câini, fără stăpân, după ce i-ar fi intâlnit în zona în care se afla, lovituri ce le-au provocat animalelor multiple leziuni”, a precizat purtătorul de cuvânt al Poliției Brașov, comisar Florentina Manolache.

Polițiștii i-au întocmit bărbatului un dosar penal pentru rănirea cu intenție a animalelor și l-au reținut pentru 24 de ore.


Sorin Țîrcă