ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Vocea de radio Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

”VOCEA DE RADIO”. Alexandra Maria Balint muncește, zi de zi, pentru a deveni ca idolul său, Beyonce

Publicat: miercuri, 3 Mai 2023 , ora 20.47
Sursa foto: Radio România Brașov FM / Arhiva personală concurent
Sursa foto: Radio România Brașov FM / Arhiva personală concurent
Are, deja, în vitrina cu trofee, trei Mari Trofee ale Festivalurilor ,,Fulg de Nea", "Brașov Live Fest" și "Art Respect".

Însă, finalista la "Vocea de Radio" are la activ multe alte prezențe pe scenele festivalurilor la care a obținut doar Premii I și trofee de grupă.

Alexandra Maria Balint muncește în fiecare zi pentru a dobândi acel pachet complet de însușiri artistice pe care îl deține idolul său, Beyonce.

"Pentru mine muzica reprezintă oaza mea de liniște. Încă de la vârste fragede am descoperit acest mod de a îmi descarca emoțiile", ne dezvăluit Alexandra.

Alexandra Maria Balint are 17 ani, studiază muzica la Școala de Arte și Meserii ”Tiberiu Brediceanu” din Brașov cu profesor de canto Monica Ciocălău și va încerca să cucerească publicul și juriul la Radio România Brașov, sâmbătă, 6 mai.
Bianca Bucă