ACUM:
6.00
Agenda Zilei
Urmează:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Vocea de radio Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

”VOCEA DE RADIO”. Denisa Ponciu, muzica este liniștea de dincolo de zgomot

Publicat: marți, 2 Mai 2023 , ora 13.00
Sursa foto: Radio România Brașov FM / Arhiva personală concurent
Sursa foto: Radio România Brașov FM / Arhiva personală concurent
"Vocea de Radio", o reîntoarcere la prima sa dragoste, muzica. Asta am putea spune despre una dintre concurentele din cadrul competiției noastre.

Povestea sa cu muzica a început în copilărie. Pe atunci, Denisa Ponicu participa frecvent la spectacole și festivaluri, fiind elevă a Școlii de Arte Brașov. Însă, ca în foarte multe cazuri, necesitatea de a avea și o meserie de bază a determinat-o să ia o pauză.

"Acum, terminând studiile, a venit momentul să mă axez pe ceea ce iubesc eu mai mult sa fac, să cânt. Muzica reprezintă pentru mine plăcerea de a trăi, emoția vieții, liniștea de dincolo de zgomot", ne-a explicat Denisa.

Are 23 de ani și se pregătește alături de profesoara sa de canto Marilena Palici. Unul dintre artiștii săi preferați este Brian Mcknight, iar din România o inspiră Andra, alături de care i-ar plăcea, la un moment dat, să aibă un duet.

Denisa Ponciu intră în competiția "Vocea de Radio" sâmbătă, 6 mai.
Bianca Bucă