ACUM:
9.03
Bună dimineața Transilvania (continuare)
Urmează:
10.00
De 10 ori România
Apoi:
11.00
Buletin de știri

Arhivă : Vocea de radio Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

JURIUL ONLINE ”VOCEA DE RADIO”. Mihaela Chirac, juratul care observă potențialul artistului în a deveni un brand

Publicat: duminică, 30 Aprilie 2023 , ora 23.32
Sursa foto: Radio România Brașov FM
Sursa foto: Radio România Brașov FM

"Vocea de Radio", un altfel de concurs, un altfel de juriu, o posibilă rampă de lansare pentru tânăra generație de artiști brașoveni.

O experiență inedită, o promovare garantată și o jurizare mai mult decât specializată. Fiecare comisie de jurizare are în componență oameni de radio, Radio România Brașov FM, cu o vastă experință și cu un simț rafinat în ceea ce privește actul artistic.

Juriul secțiunii online va fi completat de cea mai nouă colegă a noastră. Face parte din echipă de doar câteva luni însă a reușit rapid să se integreze prin spirit de echipă, seriozitate și creativitate, fiind una dintre vocile jurnalelor de știri Radio România Brașov FM, pe care le puteți asculta din oră în oră, începând de la 7.00 până la ora 20.00.

Mihaela Chirac are trecut în palmaresul său profesional de la absolvirea facultății și a masterului în jurnalism până la cursuri de dicție sau jurnalism narativ.

Digi 24, Aleph News sau Pro FM sunt o parte din locurile în care s-a format ca profesionist în mass-media, însă de-a lungul timpului s-a ocupat și de ceea ce înseamnă imaginea în România a unuia dintre cele mai cunoscute grupuri auto cu mărci de renume mondial. Tot despre imagine și promovare vorbim și când menționăm că a fost PR pentru Institutul Diplomatic Român.

Așadar, putem spune că... are un ochi format în ceea ce privește potențialul unui artist mic sau mare de a deveni un brand.

"Îmi asum doar ceea ce știu că pot duce la bun sfârșit și cred că atunci când există voință și determinare, orice are rezolvare. Sunt creativă și pozitivă. Mă folosesc de asta zi de zi, în multe dintre activitățile pe care le întreprind", ne-a mărturisit colega noastră.

Radio România Brașov FM