ACUM:
19.03
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale
Urmează:
20.00
Radiojurnal
Apoi:
20.10
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

UPDATE: A fost găsită minoră dispărută!

Publicat: vineri, 28 Aprilie 2023 , ora 20.38
Sursa foto: IPJ Brașov
Sursa foto: IPJ Brașov

UPDATE: În dimineața zilei de sâmbătă, reprezentanții Poliției Brașov au transmis:

”Minora Prelipceanu Roxana-Alexandra a fost identificată. Aceasta nu a fost victima vreunei infracțiuni în perioada plecării de la domiciliu. Vă mulțumim pentru sprijin!

................................ 

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov efectuează verificări pentru identificarea unei persoane dispărute.

Oamenii legii au fost sesizați cu privire la faptul că Prelipceanu Roxana-Alexandra, în vârstă de 14 ani, a plecat voluntar de la locuința sa din orașul Ghimbav, județul Brașov, în data de 28.04.2023, în jurul orei 13.00, fără a se cunoaște destinația și fără a mai reveni până în prezent.

Aceasta are următoarele semnalmente: păr șaten deschis, înăltimea de aproximativ 1.50 m, greutatea de aproximativ 50 kg, constituție corpolentă, ten deschis, ochii verzi.

La momentul plecării, tânăra era îmbrăcată cu hanorac gri, pantaloni de trening gri, încălțăminte sport albă.

Persoanele care pot furniza informații cu privire la persoana în cauză sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112, ori să contacteze Poliția Orașului Ghimbav la numărul de telefon 0268.258.022

Radio România Brașov FM