ACUM:
15.05
Sens unic
Urmează:
16.00
Buletin de știri
Apoi:
16.03
Sens unic (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Duminică, se încheie oficial sezonul de schi 2022 – 2023, hotelierii sunt mulțumiți de încasări

Publicat: sâmbătă, 22 Aprilie 2023 , ora 14.56
Sursa foto: arhivă
Sursa foto: arhivă
Iubitorii sporturilor de iarnă se mai pot bucura de zăpadă în Masivul Postăvaru în acest weekend, ultimul în care pârtiile de pe domeniul schiabil din Poiana Brașov vor mai fi deschise.

Cu toate că acest sezonul de schi, care a început, la noi, abia în ultimele zile ale lunii ianuarie, după primele căderi de zăpadă, a fost scurt, hotelierii din Poiana Brașov nu se plâng de lipsa turiștilor.

"A fost foarte compactat, a fost scurt, dar putem spunem în perioadele în care am avut zăpadă, clienții au venit către locația noastră și am reușit valorificăm, chiar dacă au fost perioadele extrem de de scurte de schi. Nu suntem foarte supărați, am avut și sezon de evenimente și cumva am îmbinat cele două segmente de business și, per ansamblu, a fost bine", ne-a spus directorul unui hotel de 5 stele din stațiune, Laura Ursu.
Camelia Vlad