ACUM:
9.03
Bună dimineața Transilvania (continuare)
Urmează:
10.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Concurs de fotografii în costum tradițional

Publicat: marți, 18 Aprilie 2023 , ora 16.24

Dacă aveți o fotografie în costum tradițional din zona Brașovului, nu mai veche de 5 ani, o puteți înscrie în cel mai nou concurs creat de Centrul Cultural Reduta.

Competiția se derulează în perioada 20-28 aprilie, iar cei interesați trebuie să trimită poza pe adresa centrulculturalreduta@gmail.com.

„Am mai avut expoziții despre costume. Avem un concurs anual de fotografie etnografică, dar, sub forma aceasta de a putea prezenta și valorifica costumul popular tradițional în artele vizuale, este la prima ediție. E în tradiția noastră de a încerca să aducem tot timpul câte ceva nou în atenția celor care ne urmăresc și vor să participe la activitățile noastre”, a precizat managerul Centrului Cultural Reduta, Adrian Vălușescu.

Regulamentul competiției poate fi găsit pe site-ul instituției.

Cea mai reușită fotografie va fi distinsă, iar premiul constă în realizarea unui tablou de către Mihaela Bălan, artist plastic brașovean.

Tabloul realizat de artistul plastic brașovean va fi expus la Centrul Cultural Reduta în perioada 10-26 mai 2023, în cadrul unei expoziții organizate cu ocazia Zilei Naționale a Portului Tradițional din România, sărbătorită în a doua duminică din luna mai. Apoi, tabloul va putea fi luat de către câștigător.

Adina Chirvasă