ACUM:
10.03
Weekend împreună
Urmează:
11.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Târg de vechituri, transformat în centru comercial

Publicat: joi, 13 Aprilie 2023 , ora 12.49
Sursa foto: Facebook / Târgul de vechituri
Sursa foto: Facebook / Târgul de vechituri

De la târg de vechituri „de prin casă adunate” și scoase la vânzare pe pături întinse pe iarbă la sfârșit de săptămână, la centru comercial cu containere în stil american, pline cu lucruri „de prin lume colectate”. Este transformarea pe care o plănuiește managerul târgului de vechituri din Brașov, Ionuț Naicu.

Astfel, sunt lansate concepte precum „târg de reduceri”, consignația „cumpărăm orice” sau „așii amanetului”.

Noi avem deja consignația <cumpărăm orice>. Lucrăm cu ea de câțiva ani de zile, alături de târgul de vechituri și avem mai multe proiecte. Vrem să facem și o casă de licitație, vrem să facem un magazin mai mare, cu produse, lucruri de prin lume adunate, dar și cu alimente neperisabile, la prețuri mici, la prețuri accesibile tuturor oamenilor. Noi avem 10.000 de metri pătrați în mai multe incinte. În interior se mai pot face. Ideea noastră e de a face un proiect inedit. Eu personal nu am văzut nicăieri în România un centru comercial cu spații în containere. Vorbim de containerele acelea performante, acelea profesionale, cu sticlă”, a precizat Ionuț Naicu.

Pe lângă acest centrul comercial sunt înființate și centre sociale, unul cu servicii pentru copii necăjiți, altul pentru persoane fără adăpost,
mai spune administratorul târgului de vechituri:

Noi funcționăm deja, noi avem un centru pentru persoane fără adăpost. Târgul este în colaborare cu o Asociația Suflet pentru Săraci, avem un centru pentru persoane fără adăpost și ajutăm persoane necăjite. Speranța mea personală este - și visul meu este - să fac ceva pentru copii, cel puțin pentru cei din orașul nostru, care au probleme financiare, adică copii necăjiți. Ideea mea e să fac în primul rând un cabinet stomatologic gratuit pentru toți copiii”.

Saloane de înfrumusețare pentru domni, doamne și animale de companie, precum și mici ateliere pentru meseriași, sunt alte proiecte care ar putea fi dezvoltate în zona târgului de vechituri.

Sursa foto: Facebook / Târgul de vechituri

Camelia Vlad