ACUM:
12.10
Weekend împreună (continuare)
Urmează:
13.00
Buletin de știri
Apoi:
13.03
Top 30 Brașov FM

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Curse spre Londra și Dortmund, cu Wizz Air, de pe Aeroportul Brașov - Ghimbav

Publicat: joi, 6 Aprilie 2023 , ora 14.18
Sursa foto: arhivă / pixabay.com
Sursa foto: arhivă / pixabay.com

Compania WIZZ Air va efectua zboruri către Londra și Dortmund, de pe Aeroportul Brașov – Ghimbav.

Operatorul aerian a anunțat astăzi că primul zbor către Londra (Luton) este programat pe 2 august, iar cel pentru Dortmund, pe 2 septembrie.

Spre Londra vor exista zboruri dus-întors în fiecare zi de luni, miercuri și vineri, în timp ce spre și dinspre Dortmund se vor efectua curse în fiecare zi de marți și sâmbătă.

„Ne bucurăm că putem anunța lansarea primelor curse aeriene spre destinații așteptate de brașoveni și de comunitățile de români din Anglia și Germania. Astfel, Londra - cu Aeroportul Luton este o destinație practic obligatorie pentru o companie aeriană care zboară de la Brașov, având în vedere că potrivit datelor oficiale în capitala Marii Britanii trăiesc, muncesc și învață oficial peste o sută de mii de români, între care foarte mulți sunt brașoveni. Cu destinația Dortmund acoperim nevoie de mobilitate aeriană pentru comunitățile de români din partea de vest a Germaniei”, a precizat președintele Consiliului Județean Brașov, Adrian Veștea.

Biletele sunt deja disponibile, iar la o primă simulare pe site-ul companiei, un bilet către Dormund, în septembrie, costă 60 de euro, iar cel de întors e 50 de euro.

Sursa foto: arhivă / pixabay.com


Radio România Brașov FM