ACUM:
11.03
Pulsul Zilei
Urmează:
12.00
Radiojurnal
Apoi:
12.10
Pulsul zilei (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Tot mai puține pârtii de schi rămân deschise în Poiana Brașov

Publicat: miercuri, 22 Martie 2023 , ora 16.25
Sursa foto: Radio România Brașov FM
Sursa foto: Radio România Brașov FM

Tot mai puține pârtii de schi rămân deschise în Poiana Brașov din cauza temperaturilor ridicate din ultima perioadă. De mâine, cei care vor să coboare pe schiuri pânâ în Poiană mai au doar varianta Canalul Sulinar- breteaua Bradu- varianta 2E.

Dacă până astăzi bucata ce leagă Drumul Roșu și Sulinar de telegondolă era practicabilă, de mâine, acești câțiva metri de pârtie vor fi închiși din cauza stratului insuficient de zăpadă și a pietrelor, iar cei ce doresc să coboare pânâ jos mai au numai opțiunea Bradu.

Astfel, se va putea schia în condiții bune doar pe pârtiile din partea superioară a masivului Postăvarul: Kanzel, Doamnei, Ruia, Lupului, Drumul Roșu, cu ieșire la telescaunul Ruia. De asemenea, se schiază și pe pârtia pentru începători Bradul.

Tarifele de transport pe cablu, atât în timpul săptămânii, cât și în weekend, sunt reduse. Având în vedere condițiile meteo, administratorii domeniului schiabil roagă iubitorii sporturilor de iarnă să își achiziționeze ski-pass-urile adaptate acestei perioade astfel încât să își poată consuma punctele cumpărate.

Instalațiile de transport pe cablu care funcționează în timpul săptămânii sunt telecabina Capra Neagră, telegondola, telescaunul Ruia și teleschiurile Ruia, Bradul și Stadion.

Programul de funcționare a instalațiilor de transport pe cablu este până la ora 16:00 pentru ultima urcare cu telegondola, iar telescaunul Ruia va funcționa până la 15:45.

Puteți afla date despre starea pârtiilor și instalațiile care funcționează pe https://starepartii.brasovcity.ro/ro/acasa/.

Nucu Jalea