ACUM:
18.05
Sens unic (continuare)
Urmează:
19.00
Buletin de știri
Apoi:
19.03
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Două dintre cele mai mari companii din Coreea de Sud, interesate să investească la Brașov

Publicat: vineri, 17 Martie 2023 , ora 16.33
Sursa foto: Primăria Municipiului Brașov
Sursa foto: Primăria Municipiului Brașov

Două dintre cele mai importante companii sud-coreene sunt interesate să investească în România.

Companiile caută un loc potrivit, iar Brașovul poate fi una dintre opțiuni, a afimat Ambasadorul Republicii Coreea în România, Excelența Sa, domnul RIM Kap-Soo, la întrevederea pe care a avut-o astăzi, cu autoritățile locale:

“Suntem foarte interesați de consolidarea cooperării cu orașul Brașov în domeniul sănătății și infrastructurii energetice verzi. Sunt unele companii, precum Hyundai Rotem și Hanwha, care au un mare interes în proiecte concrete aici, în România, pentru fabrici în domeniul energiei verzi și modernizarea sistemelor feroviare sau de transport, sau pentru investiții în zona de infrastructura ecologică”.

Principalele direcții de cooperare văzute și discutate de către ambasadorul Republicii Coreea sunt: energia verde, infrastructura, domeniul medical, schimburile culturale și turismul De asemenea, s-a discutat despre posibilitatea de înfrățire a Brașovului cu un oraș din Republica Coreea.

Sursa foto: Primăria Municipiului Brașov 

Adina Chirvasă