ACUM:
13.00
Buletin de știri
Urmează:
13.03
Top 30 Brașov FM
Apoi:
14.00
Top 30 Brașov FM (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

A început amplasarea primelor toalete publice automatizate din oraș

Publicat: vineri, 17 Martie 2023 , ora 10.48
Sursa foto: arhivă / Primăria Municipiului Brașov
Sursa foto: arhivă / Primăria Municipiului Brașov

Primăria Brașov a început amplasarea primelor toalete publice automatizate din cadrul programului municipalității de asigurare a acestor servicii publice în toate zonele intens circulate.

Primele 4 au fost deja amplasate în Parcul Tractorul, Parcul Trandafirilor, scuarul Berzei și Livada Poștei.

În zilele următoare se vor monta și celelalte două din primul pachet de 6 toalete automatizate, în Piața Sf. Ioan și pe pietonalul de la Uranus.

“După ce vor fi branșate la utilități, undeva la jumătatea lunii aprilie vor fi puse în funcțiune. Ele fac parte dintr-un program mai amplu al municipalității de a asigura aceste servicii publice în toate zonele intens circulate. În acest an ne mai propunem să instalăm alte opt toalete, în Poiana Brașov, în zona Spitalului Județean, în parcul din cartierul Timiș - Triaj, în parcul de la Fartec, parcul din Centru Civic și în zona Lacului Noua”, a spus purtătorul de cuvânt al Primăriei Brașov, Sorin Toarcea.

Toaletele automatizate sunt dotate cu un sistem electronic automat pentru acces, sistem de siguranță "S.O.S." cu buton care acționează deschiderea ușii chiar și în absența energiei electrice, sistem automat de spălare, dezinfectare și uscare automată dar și alte sisteme de siguranță.

Nucu Jalea