ACUM:
13.03
Top 30 Brașov FM
Urmează:
14.00
Top 30 Brașov FM (continuare)
Apoi:
15.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Accident pe DN1, la ieșirea din Codlea înspre Ghimbav

Publicat: miercuri, 15 Martie 2023 , ora 12.50
Sursa foto: IPJ Brașov
Sursa foto: IPJ Brașov

UPDATE:

Două dintre cele trei victime au fost transportate la spital de către echipajele medicale, iar cea de a treia persoană a fost transportată la spital de către un participant la trafic, până la sosirea forțelor de intervenție la fața locului. Toate cele trei persoane sunt conștiente. Alte patru persoane au fost evaluate la fața locului și au refuzat transportul la spital”, au transmis reprezentanții ISU Brașov.

............................

Accident pe DN1, la ieșirea din Codlea înspre Ghimbav. În accident au fost implicate 4 autoturisme, au transmis reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență din Brașov:

“Din primele informații primite, în accident sunt implicate 4 autoturisme și au rezultat 3 victime, conștiente. La fața locului s-au deplasat două echipaje SMURD, o ambulanță SAJ, o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere și o autospecială de la SVSU Codlea”.

La acest moment traficul rutier se desfășoară alternativ, iar conducătorii auto sunt sfătuiți să circule cu prudență în zonă.

Radio România Brașov FM