ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Escrocherie în numele Fiscului: Un inspector fals a cerut peste 2.000 de dolari în criptomonede

Publicat: marți, 14 Martie 2023 , ora 11.00

Mare atenție cu cine interacționați. Un individ s-a dat zilele trecute drept inspector ANAF și a încercat să obțină peste 2.000 de dolari în criptomonede.

Pentru a evita astfel de cazuri, reprezentanții Direcției Generale Regionale a Finanțelor Publice Brașov precizează că avizul de verificare este comunicat cu cel puțin 15 zile înainte de control, iar la prima întâlnire, inspectorul își prezintă legitimația și ordinul de serviciu.

Menționăm faptul că orice persoană fizică ce urmează a fi supusă verificării situației fiscale personale va primi un aviz de verificare, care cuprinde temeiul juridic al verificării, data de începere a verificării, perioada ce urmează a fi supusă verificării, posibilitatea de a solicita amânarea datei de începere a verificării, solicitarea de informații și înscrisuri pentru verificare, solicitarea de depunere a declarației de patrimoniu și de venituri”, a precizat purtătorul de cuvânt al Direcției, Oana Gonțea.

Sorin Țîrcă